Tatuering

Tatuering


Åldergräns: 18 år

Kostnad: beror på tatueringens storlek

Minimidebitering: 600:-Salvor för efterskötsel finns att köpa i studion. Även information om tatueringar och skötsel finns att hämta hos oss.


Gör det ont?

Det här är den första frågan som dom flesta ställer, svaret är JA. Att få huden punkterad gör *ont*. Men frågan du vill veta är ju "Hur ont gör det, och klarar jag av det?" Det är egentligen inte så farligt som man kan tro. Smärtan får du utav mängden nålar som penetrerar ditt skinn väldigt snabbt. Den här känslan, känns däremot inte som den känslan man får när man tar sprutor, den känns mer som en konstant vibration. Du kommer att bli förundrad över hur fort kroppen producerar endorfin,(smärtstillande), vilka dämpar smärtan en hel del.


Smärtan varierar också kraftigt beroende på var på kroppen du lägger tatueringen. Det gör ondare på ställen där man har lite underhudsfett, och nära ben, typ Nyckelben, Ankeln, etc. Det är även skillnad på mängden nålar som används, personligen tycker jag att det känns mest när man gör konturerna, medan det nästan inte känns alls när man skuggar tatueringen.


Kom ihåg! Drick inte alkohol eller ta några droger mot smärta innan du tatuerar dig! Både aspirin, alvedon och alkohol förtunnar blodet och gynnar blodflödet, så du kommer att blöda mycket mer.Vad händer när jag sätter mig i stolen?

När ni har valt både design och pris kommer artisten att förbereda för tatueringen. Först, måste artisten jobba på tatueringen, rita upp den, många gör det på papper först, andra direkt på frihand. Sen kommer artisten att tvätta området du ska tatuera med antingen alkohol eller nåt antiseptiskt medel, och sen kladda in dig med ett deo-stick.


Efter detta så sätter artisten karbon papperet på din hud. När det lyfts bort, ta-da! Din design sitter där! Artisten kommer förmodligen att låta dig titta dig i spegeln, för att vara säker på storlek, plats och hur det ser ut i allmänhet. Ett gott råd är att äta ca 1-2 timmar före, och helst ta med dig lite juice, druvsocker eller annan näring. Slappna av och ta det bara lugnt....

Bzzzzzttttt... Artisten startar maskinen, doppar nålen i bläcket, börjar röra den mot din hud! Aaaaaahhhhhh!!! Kommer det att göra ont? Kommer det att göra ont? Bit ihop tänderna! Håll ut! Men vänta! Den mesta smärtan kommer att försvinna på ett par minuter.


Försök att bara ta det lugnt och andas djupt. En del människor försöker att distrahera sig själva genom att prata med artisten. Medan en del gärna pratar, så vill andra istället koncentrera sig på deras jobb, det är ju trots allt deras jobb, deras inkomst och rykte som står på spel när de tatuerar dig.

De flesta människor kan sitta i över en timme, men om du känner dig illa till mods, fråga bara om ni kan ta en kort rast. Känner du dig vimsig, ät lite godis, eller drick något.


Har ni frågor kan ni höra av er till mig på telefon eller så kommer ni förbi och dricker en kopp kaffe och pratar med oss på studion. Jag som arbetar på studion heter Michelle.


Varmt välkomna in allihop!

Kram Michelle

Boråsvägen 7

51253 Svenljunga

0325 - 61 19 92

info@relaxensvenljunga.com

© Copyright. All Rights Reserved.

Vi använder "cookies". Vid fortsatt användning av denna sida godkänner ni detta. /Camilla

Acceptera