Restylane

Restylane


Restylane slätar ut rynkor, framhäver ansiktets konturer,skapar fylligare läppar och föryngrar huden.


Restylane är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Mer än 15 miljoner behandlingar med Restylane har utförts över hela världen.


Restylane innehåller en stabiliserad hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra. Den rena gelen, fri från djurprodukter, injiceras i huden för att tillföra eller återskapa volym och struktur. Fördelarna är omedelbara och långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten.


Effekten av en behandling med Restylane syns i 6 - 12 månader och kan bibehållas med hjälp av uppföljningsbehandlingar en eller två gånger om året. Men det finns inga begränsningar för hur ofta du kan få behandlingar.


Även om Restylane inte kan vrida klockan tillbaka så kan hudens egenskaper förbättras genom att återställa fuktbalansen samt släta ut rynkor och markera ansiktets konturer.Förbättra hudens egenskaper

Hastigheten på hudens åldrande beror på inneboende faktorer som vår genetiska kod och den biologiska klockan, men också på yttre faktorer som vi i viss mån kan ha kontroll över. Det är väl känt att rökning och alkohol, solskador och stress allihop kan öka takten på den biologiska klockan. För huden är solskador genom ultraviolett strålning det största hotet.Hudföryngring

Restylane Vital föryngrar din hud och motverkar på så sätt effekterna av solskador och den naturliga åldrandeprocessen. Genom att tillföra hyaluronsyra återställer Restylane Vital fuktbalansen och förbättrar hudens elasticitet och struktur. Restylane Vital har vetenskapligt visats förbättra hudens egenskaper och kan användas för att föryngra huden i ansiktet, på halsen och ovansidan av händerna. Ett typiskt behandlingsprogram med Restylane Vital består av tre behandlingssessioner, med 2-4 veckors mellanrum och efter det upprepande behandlingar var fjärde till var sjätte månad.Släta ut rynkor och ärr

Restylane ger extra volym genom att stödja hudens struktur. Resultaten syns omedelbart och är långvariga men inte permanenta. Restylane fungerar inifrån genom att lyfta och släta ut linjer och återställa hudens struktur. Vilka behov du än har, från att släta ut kråksparkar och rökrynkor till att reducera djupa veck och bekymmersrynkor, finns det en lösning som ger bästa möjliga resultat.Ansikte konturer och skulptering

Restylane SubQ kan skapa fylligare kinder, genom att lyfta upp huden över kindbenen och ge kinderna en markerad form. Restylane kan också ersätta naturligt förlorad volym på samma sätt eller betona hakan så att du får en mer markerad profilLäppar

Restylane Lipp är också särskilt designat för att behandla läppar oavsett om du skulle vilja ha mjukare, fylligare läppar eller bara lägga till en aning volym till läpplinjen för att få en mer markerad kontur.


Botox/Azzalure

behandling mot rynkor


Varje gång vi ler, ilsknar till eller kisar spänns den underliggande ansiktsmuskulaturen vilket framkallar rynkor och linjer i ansiktet. Som ett resultat av stigande ålder tenderar dessa uttrycksrynkor och linjer att bli kvar och synas även efter ansiktsuttrycket övergått. Detta kan få oss att se äldre ut än vi är och i vissa fall kan det orsaka ett intryck av oro, trötthet eller nedslagenhet utan att vi på något sätt upplever denna sinnestämning.


Behandling med Botox är många gånger en mycket effektiv metod för att minska rynkor i ansiktet och lämpas sig särskilt väl för behandling av rynkor mellan ögonen (bekymmersrynkor), de horisontella rynkorna i pannan och vid ögonens utkanter. Man kan också öppna upp blicken och göra ett ögonbrynslyft.Hur fungerar Botox?

Botox är ett läkemedel som har använts inom sjukvården i 20 år. Botox verkar genom att begränsa nervsignalerna till valda delar av ansiktsmuskulaturen så att de inte anspänns och därigenom skapar rynkor i de områden som  behandlas. Efter behandlingen blir din hud snabbt slät och fri från rynkor. De muskler som inte behandlats fortsätter att fungera som vanligt. En vanlig missuppfattning är att Botox totalt förlamar muskulaturen i ansiktet på ett onaturligt sätt men så är inte fallet. Den behandlande läkaren strävar efter att begränsa de vanemässiga och omedvetna anspänningsuttrycken utan att för den delen förhindra ditt sätt att uttrycka dig. En rätt utförd behandling skall inte märkas på annat sätt än att du ser mer utvilad och vital ut. Botox nervsignalsbegränsande effekt gör också att ämnet med stor framgång kan användas för att behandla migränrelaterad huvudvärk och svettningar i handflator eller under armarna.Behandling med Botox

Behandling med Botox är inte särskilt smärtsam eftersom den sker med en mycket, mycket tunn nål. Oftast syns inte behandlingen med Botox men någon enstaka gång kan man få ett blåmärke som behöver sminkas över. Effekten kommer inom några dagar och sitter i 3-6 månader.


Rynkor som man har i avspänt tillstånd i ansiktet behandlas bäst med Restylane, liksom nerdragna mungipor och haka.


Borttagning av ådernät/kärl


Ytliga blodkärl och kärlbristningar på benen beror på en ärftlig benägenhet. Inuti blodkärlen finns klaffar och om de inte håller tätt ansamlas en ökad mängd blod i benen.


Dessa yliga blodkärl behandlas effektivt med microsklerosering, injektionsbehandling. Med en mycket tunn nål sprutas en lösning in som får kärlet att skrumpna och försvinna. Microskleroserings-lösningen innehåller läkemedlet ethoxysclerol i form av en lösning.


Våga visa benen igen...


Jennie Bloom

från Klinik Villastan i Borås