Kemisk peeling/Dermapen

Kemisk Peeling/DermapenÄr det något man måste tänka på?

Vid användning av syrebaserade produkter blir huden mer påfrestad och mer mottaglig för yttre påverkan, därför är solskydd ett måste. Utsätter du huden för solexponering utan skydd kan pigmentfläckar uppstå. Alltså är det väldigt viktigt att skydda din hud då hudbarriären är försvagad och därmed måste byggas upp och reparera sig.

 

Vad kan man förvänta sig för resultat?

- Acne: Användning av medicinsk hudvård ger dämpade inflammationer och bölder. Du får en jämnare hud med mindre porer och som är balanserad och rengjord på djupet.

- Åldrad hud: Du får en jämnare hud med lyster. Cellförnyelsen påskyndas och bidrar till att öka kollagenbildning i huden. Du kommer även uppleva att du får mindre linjer och rynkor.

- Ärr: Om du har en hud med ärr kommer du uppleva din hudyta jämnare och slätare.

- Pigmenteringar: Du får en jämnare hudyta. Vissa fläckar bleks mer än andra och vissa försvinner helt, detta beror på hur djupt de ligger i huden.

 

Normala reaktioner efter en Kemisk peeling är rodnader, flagnad hud och ev orenheter som kommer upp till ytan.

Vi väljer behandling efter noggrann hudanalys, det kan vara svårt att säga exakt vilken syra vi ska använda innan vi sett din hud. Det är också svårt att säga om kunden kommer att bli röd i huden eller om du kommer att flagna som många frågar om.


I alla våra behandlingar så applicerar vi en kylande lugnande lavendel mask direkt efter syran som i de flesta fall lugnar ner huden direkt om man tycker att det svider, kliar eller bränner - beroende på vilken syra vi har använt oss av.


De är en av de första kosmeceutiska företag som har utvecklat produkter genom att använda ingredienser såsom hyaluronsyra, stabiliserad C-vitamin, och glykolsyra. De har lett skönhetsindustrin i upptäckten av effektiva kombinationer av beståndsdelar för användning i estetisk dermatologi.


Genom en progressiv metod med skal intensitet anpassas till varje patient, och en personlig hemvård regim, kan optimala resultat uppnås.Priser Kemisk peeling


Mask peel   995:-

En skonsam och effektiv peel som ger en hudslipande effekt. Motverkar fet hud och minskar porer och acneärr, lämplig för fet och problemhy.


Milk peel    1195:-

En exclusiv peel som ger nytt liv och lyster till huden. Reducerar fina linjer, pigmenteringar och ökar elasticiteten i huden. 92% av kunderna har fått mer lyster efter endast två behandlingar. 100% av kunderna hade en stor förbättring av linjer efter endast en behandling.


Cosmo peel  1595:-

En uppfräschande behandling som ökar spänsten i huden. För åldrande hud, rynkor, mörka fläckar. Säker och kontrollerad hudpenetration tack vare buffrad TCA syra.


Mela peel     2495:-   Mela peel forte  2995:-

En lyxig behandling som är mångsidig och ger ett långvarigt resultat. Bevisad effekt på all typ av pigmentering, miskar melaninproduktionen och exfolierar huden. Lämplig för alla hudtyper. Mela cream för eftervård ingår i priset.Dermapen

Dermapen var den första mekaniska microneedling penna på marknaden (2010) och är fortfarande marknadsledande världen över.


Dermapen är en avancerad nålningsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring. Dermapen använder sig av 12 sterila nålar som vertikalt gör hål i huden med en automatisk vibrerande funktion. När Dermapen flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt med 80%. Därmed säkerställas ett upptag av behandlingspreparat djupt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar.


Dermapen kan användas för att behandla

* Slapp och åldrad hud

* Rynkor och fina linjer

* Rökrynkor runt munnen

* Acneärr

* Stora porer

* Missfärgade ärr (ex efter acne, kirurgi och brännskador)


Priser Dermapen

Ansikte 1500:-

Ansikte och Hals 1995:-

Anasikte, Hals och dekoltage 2495:-

Behandling av specifikt parti på kropp 995:-Boråsvägen 7

51253 Svenljunga

0325 - 61 19 92

info@relaxensvenljunga.com

© Copyright. All Rights Reserved.

Vi använder "cookies". Vid fortsatt användning av denna sida godkänner ni detta. /Camilla

Acceptera