Kemisk peeling/Dermapen

Kemisk PeelingÄr det något man måste tänka på?

Vid användning av syrebaserade produkter blir huden mer påfrestad och mer mottaglig för yttre påverkan, därför är solskydd ett måste. Utsätter du huden för solexponering utan skydd kan pigmentfläckar uppstå. Alltså är det väldigt viktigt att skydda din hud då hudbarriären är försvagad och därmed måste byggas upp och reparera sig.

 

Vad kan man förvänta sig för resultat?

- Acne: Användning av medicinsk hudvård ger dämpade inflammationer och bölder. Du får en jämnare hud med mindre porer och som är balanserad och rengjord på djupet.

- Åldrad hud: Du får en jämnare hud med lyster. Cellförnyelsen påskyndas och bidrar till att öka kollagenbildning i huden. Du kommer även uppleva att du får mindre linjer och rynkor.

- Ärr: Om du har en hud med ärr kommer du uppleva din hudyta jämnare och slätare.

- Pigmenteringar: Du får en jämnare hudyta. Vissa fläckar bleks mer än andra och vissa försvinner helt, detta beror på hur djupt de ligger i huden.

 

Normala reaktioner efter en Kemisk peeling är rodnader, flagnad hud och ev orenheter som kommer upp till ytan.


I alla våra behandlingar så applicerar vi en kylande lugnande mask direkt efter peelen, som i de flesta fall lugnar ner huden direkt om man tycker att det svider, kliar eller hettar.


BioRePeel är en innovativ, tvåfasig medicinsk peeling med en biostimulerande, vitaliserande och peelande effekt med 35% TCA syra.

Ger en djup stimulering och ger en exfolierande effekt som motverkar åldrande och akneärr. BioRePeel är perfekt på åldrande hud eftersom den innehåller essentiella aminosyrar och vitaminer som huden behöver. Den skiljer sig från sina konkurrenter tack vare den höga innehållet av TCA med 35% och GABA som är en muskelavslappnande medel som minskar fina linjer och rynkor.
BioRePeel behandlar även ung hud under akuta stadier av akne och pormaskar med färsk ärrbildning med superfina resultat!

Genom en progressiv metod anpassad till varje patient, och en personlig hemvård, kan optimala resultat uppnås.


Egenskaper:

- Exfolierar och avlägsnar hudceller
- Rengör och syresätter huden samt återfuktar
- Stänger öppna porer
- Förbättrar hudens struktur och tjocklek
- Fyller ut rynkor och minskar ålderstecken
- Ljusare upp huden och ger en jämnare hudton
- Antibakteriella egenskaper och minskar akne och akneärr

Lactobonic Avid, Salisylic Acid, Arginine, Tartaric Acid, Citric Acid, Glycine, Proline, Hydroxyproline, Vitamin C, vitamin B2, Aminobutyrric Acid, Scalene, Isopropyl Miristrate.

Acne, 4-6 behandlingar, 7-10 dagars mellanrum.

Melasma, 3 behandlingar, 10-15 dagars mellanrum.

Går även att behandla med Microneedling, 3 behandlingar, 21-30 dagars mellanrum. Pris 1800 kr

Kontraindikationer: Allergier, Retinolprodukter, Gravid eller Ammar, Acne medicin, Antibiotika, Tendens att bilda keloidärr, Tendens till pågående herpes, Autoimmun sjukdom eller hepatit, Öppen eller skadad hud, Solbränd hud, Laser/vaxning (senaste 2 veckorna)Priser Kemisk peeling


BioRePeel 35% TCA Ansikte 1595:-  kur 4 beh 4785:-

PRX-T33 1995:- kur 4 beh 5995:-

En exclusiv peel som ger nytt liv och lyster till huden. Reducerar fina linjer, pigmenteringar och ökar elasticiteten i huden. 92% av kunderna har fått mer lyster efter endast två behandlingar. 100% av kunderna hade en stor förbättring av linjer efter endast en behandling. BioRePeel behandlar även ung hud under akuta stadier av akne och pormaskar med färsk ärrbildning med superfina resultat.


BioRePeel 50% TCA Body 

BioRePeel Body innehåller 50% TCA och är idealisk för fötter, knän, armbågar, skinkor och var som helst på kroppen.

En lyxig behandling som är mångsidig och ger ett långvarigt resultat. Bevisad effekt på all typ av pigmentering, miskar melaninproduktionen och exfolierar huden. Lämplig för alla hudtyper. Dermapen

Dermapen var den första mekaniska microneedling penna på marknaden (2010) och är fortfarande marknadsledande världen över.


Dermapen är en avancerad nålningsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring. Dermapen använder sig av 12 sterila nålar som vertikalt gör hål i huden med en automatisk vibrerande funktion. När Dermapen flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt med 80%. Därmed säkerställas ett upptag av behandlingspreparat djupt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar.


Dermapen kan användas för att behandla

* Slapp och åldrad hud

* Rynkor och fina linjer

* Rökrynkor runt munnen

* Acneärr

* Stora porer

* Missfärgade ärr (ex efter acne, kirurgi och brännskador)


Priser Dermapen

Ansikte 1850:-

Ansikte och Hals 2195:-

Anasikte, Hals och dekoltage 2695:-

Behandling av specifikt parti på kropp 995:-