Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandlingar


Jag använder Esse och M Picaut,i behandlingarna. De är ekologiska, veganmärkta, och  probiotiska hudvårdsserier.Esse Probiotic Skincare

Är världens första hudvårdsserie med levande probiotika. Ekologisk, Veganmärkt hudvård som ger unika resultat. Esse är annorlunda. De skapar en miljö på huden som gynnar tillväxten av godartade mikrober.


M Picaut Swedish Skincare

Är en exklusiv hudvårdsserie för ansikte och kropp och dessutom Sveriges mest internationellt prisbelönta hudvårdsserie. Ingredienserna har en dokumenterad synbar Anti-age effekt som kombinerats med det renaste naturen kan erbuda. Ekolyx. Tillverkningen sker i Sverige. 
Diamond dermabrasion  60 min 895 kr

En skonsam och ytterst effektiv metod som naturligt och utan kemiska

tillsatser ger hudslipande effekt. Behandlingen är effektivare än andra

slipmetoder som t.ex vanliga peelingar och AHA-syror. En behandling

motsvarar ca: 5 AHA-behandlingar. Behandlingen passar olika typer av

hudproblem som:


·Acne

·Ärr och övrig lätt ärrvävnad

·Tilltäppt hud med pormaskar och inkapslingar.

·Åldrad hud med  linjer och rynkor

·Livlös hud utan lyster och spänst

·Pigmentfläckar, solskador och åldersfläckar


Microdermabrasion eller diamantslipning som det även kallas är en

behandlingsform som även passar den friska huden för att ge ökad kvalité och ungdomlig lyster eller som en storstädning efter sommar och sol eller för att väcka vintertrött hud. Behandlingen syresätter vävnaden och stimulerar blodcirkulationen, och ökar cellförnyelsen.


Probiotisk ansiktsbehandling


Probiotisk ansiktsbehandling 60/80 min 850kr/950 kr

En ansiktsbehandling med probiotika för att bekämpa obalanser i huden och återskapa en fungerande hudbarriär. Behandlingen anpassas helt efter din huds behov.  Det ingår rengöring, peeling, portömning, och en anpassad ansiktsmask och  moisturiser. I den längre behandlingen ingår en skön ansiktsmassage.


Probiotisk anti-age lyx 80 min 1100 kr

Esse lyx ansiktsbehandling med tillägg av en kraftfull ampull (specialserum) för maximal effekt. En ansiktsbehandling för att bekämpa åldersprocessen i huden och återskapa en fungerande hudbarriär. Den lyxiga behandlingen ger omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Är exceptionellt bra för dig med åldrad, torr, pigmenterad och livlös hud. Denna behandling anpassas helt efter din huds behov. Det ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask, ampull, och moisturiser.Probiotisk ansiktsbehandling Bas 45 min 650 kr

En djuprengörande ansiktsbehandling som anpassas helt efter din huds behov. Det ingår rengöring, peeling, portömning, och en avslutande creme. Passar Dig som vill fokusera på rengöring och portömning.Probiotisk ansiktskur Probiotic boost

Denna kur är uppdelad i 4 behandlingar, och är en nystart för huden, som passar alla hudtyper. Den första behandlingen är på 60 min och de resterande tre behandlingarna är på 30 min.

Första behandlingen innefattar rengöring, peeling, portömning, mask, probiotic boost ampull samt avslutande moisturiser. De följande behandlingarna innefattar inte portömning.

Probiotic boost innehåller mer än 10 miljarder levande probiotika/ml, detta ger en "reset"start i huden. Den lugnar känslig hud, minskar acne, och saktar ned åldersprocessen dramatiskt.

Du betalar för hela kuren vid första behandlingen 3500 kr sedan är de kommande tre behandlingar är gratis.Probiotisk ansiktskur   

Denna kur är uppdelad i 4 behandlingar, och anpassas efter dina önskemål. Välj mellan:

Bright: kur mot ojämn pigmentering.

Clarifying: kraftig detox för oren/acnebenägen hud

Hyaluronic: Kraftfull boost med hyaluronsyra för djup återfuktning.

Hydroboost: lugnande fuktboost för känslig/reaktiv hud.

Intensity: Uppstramande askungebehandling, perfekt inför fest.

Den första behandlingen är på 50 min (895 kr)och de resterande tre behandlingarna är på 30 min (595 kr)

Första behandlingen innefattar rengöring, peeling, portömning, mask, vald ampull samt avslutande moisturiser. De följande behandlingarna innefattar inte portömning.

För bästa effekt rekommenderar vi 4 behandlingar (1 gång i veckan)

 Vid behandling undvik att ha infektioner, inflammerad vävnad, maligna tumörer, sår och akuta skador, hudåkommor, åderbrock, blödarsjukan, åderförkalkning, grav benskörhet, graviditet, njurskador och magsår.