Massage

MassageSvensk klassisk massage

Mjukar upp muskler, ökar blodcirkulationen och frigör ”lugn och ro hormonet” oxytocin. Vilket leder till bättre koncentration och uthållighet samt en smidig frisk kropp.


30 min 450:- (rygg och nackmassage)

45 min 545:- (halvkroppsmassage)

55 min 645:- (helkroppsmassage)

75 min 845:- (helkroppsmassage)


Behandlande massage

En djupgående/ behandlande massage. Terapeuten går in på djupet och arbetar med musklerna. Vi jobbar med att mjuka upp och öka blodcirkulationen i musklerna samt få bort knutar och spänningar. Vi kan här oxå använda oss av den traditionella kinesiska metoden koppning.


45 min  545:- (problemområde) +100:- för koppning

55 min. 645:-  (problemområde) +100:- för koppning


Reflexologi

Här arbetar vi med reflexzoner över hela kroppen. Det gör metoden unik och kraftfull.


60 min 750:- (Nybesök)

45 min 700:- (Återbesök)


Regndroppsmassage

En unik behandling, med eteriska oljor, som med en speciell teknik arbetas in i huden. Behandlingen är välgörande för både kropp och själ.


75 min 700:-


Gravidmassage

Under graviditeten förändras kroppen vilket påverkar musklerna och spänningar kan leda till smärta. Hos oss utförs behandlingen på en specialdesignad gravidkudde så att du enkelt kan ligga på mage och få en avslappnande skön massage.

Ett alternativ till gravidkudden är att istället ligga på sidan med stöd för bäcken, magen och axlar. Din terapeut tar hand om dig och tar till sig dina önskemål på bästa sätt.

Gravidmassage passar till alla gravida som har passerat graviditetsvecka 13.


Det är egentligen aldrig någon fara alls att massera sig när man är gravid, men självklart ska man lyssna på kroppen och alltid stämma av med sin barnmorska att det är lämpligt. Är man osäker så tycker vi man ska undvika de första 12 veckorna, inte för att det finns några risker, utan för att man ska undvika känslan av att "man gjort något fel" utifall graviditeten skulle avbrytas.

Ni kan också komma i princip hur sent ni vill, även om det kan vara otympligt att ligga i vissa positioner de sista veckorna.

Lyssna på kroppen är vårt bästa tips.

Vi vet att massage under graviditeten ofta är väldigt uppskattat och välbehövligt.


30 min 450:- 

45 min 545:- 

55 min 645:- 


Tibetansk Ansiktsmassage

Djupgående och skönt avslappnande ansiktsmassage som ger lyster och spänst. Behandlingen sträcker sig även till skalp och nacke. För total avslappning masseras även dina händer och fötter.

OBS! Kom utan makeup till behandlingen.


75 min 700:-