Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandlingar

 

Jag använder Maria Åkerberg naturkosmetik, Dermaceutic eller Babor i behandlingarna.

 

 

Babor

Babor är en kosmetisk hudvårdserie av hög kvalitet som framställs i ett unikt samspel mellan de senaste vetenskapliga insikterna och effektiva och aktiva ämnen från naturen. De exklusiva produkterna gör det möjligt att sätta ihopett idealiskt hudvårdsprogram som passar just Dina behov utifrån ålder, hudtyp och årstid.

 

Dermaceutic

Dermaceutic är utvecklat i Frankrike av ett team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger för att behandla hudproblem som tecken på åldrande, hyperpigmentering och acne. Produkterna förbereder, optimerar och reparerar huden samt förlänger resultatet av estetiska behandlingar som peels, laser och fillers.

 

Maria Åkerberg

Maria Åkerbergs hudvårdsprodukter tillverkas av Dermanord i Sverige. Maria Åkerberg är en ekologisk serie där man endast använder ekologiskt odlade vegetabiliska oljor. Produktkonceptet baseras på Aromaterapi och Fytoterapi; växternas inneboende kraft. Alla färger och dofter i produkterna kommer från eteriska oljor och växtextrakt.

 

 

 

Diamond dermabrasion 60/75 min 650/750 kr

En skonsam och ytterst effektiv metod som naturligt och utan kemiska

tillsatser ger hudslipande effekt. Behandlingen är effektivare än andra

slipmetoder som t.ex vanliga peelingar och AHA-syror. En behandling

motsvarar ca: 5 AHA-behandlingar. Behandlingen passar olika typer av

hudproblem som:

 

·Acne

·Ärr och övrig lätt ärrvävnad

·Tilltäppt hud med pormaskar och inkapslingar.

·Åldrad hud med linjer och rynkor

·Livlös hud utan lyster och spänst

·Pigmentfläckar, solskador och åldersfläckar

 

Microdermabrasion eller diamantslipning som det även kallas är en

behandlingsform som även passar den friska huden för att ge ökad kvalité och ungdomlig lyster eller som en storstädning efter sommar och sol eller för att väcka vintertrött hud. Behandlingen syresätter vävnaden och stimulerar blodcirkulationen, och ökar cellförnyelsen.

 

 

Lift Express 70 min 795 kr

En uppfräschande behandling för mogen hud som ökar spänsten. Hudens

förnyelse process stimuleras och berikas med näring. Huden får en ungdomlig fräschör och vitalitet. Exklusiva produkter från High skin refiner serien används i behandlingen där rengöring, peeling och lyftande mask för ansiktet samt dekoltage ingår.

 

 

Babor Hydra Power 70 min 795 kr

Underbar ansiktsbehandling för fuktfattig hud. Reducerar torrhetslinjer och

fyller huden med fukt på djupet. Återger lyster och fräschör till huden.

Resultatet både syns och känns.

 

 

Multivitamin kur 70 min 795 kr

En vitamincocktail för normal till torr hud!

Vitamin A & C främjar cellförnyelsen och stärker hudens egna funktioner.

Vitamin E skyddar mot yttre påfrestningar.

Låt hudens hälsa stråla!

 

 

Babor energikur 70 min 795 kr

En intensivbehandling som ger en smidig, jämn och slät yta. Förfinar

hudstrukturen och drar samman porerna. Huden blir revitaliserad och återfår sin utstrålning. Resultatet både syns och känns.

 

 

Ansiktsbehandling 60 min 495 kr

En djuprengörande ansiktsbehandling som anpassas helt efter din huds behov. Det ingår rengöring, peeling, portömning, brynansning, och en avslutande mask och creme.

 

 

Ansiktsbehandling 90 min 695 kr

En djuprengörande ansiktsbehandling som anpassas helt efter din huds behov. Det ingår rengöring, peeling, portömning, brynformning, avslappnande och dränerande massage med vårdande oljor och en avslutande mask och creme.

 

 

Ansiktsbehandling 120 min 895 kr

En djuprengörande ansiktsbehandling som anpassas helt efter din huds behov. Det ingår rengöring, peeling, portömning, frans-bryn färgning och rynformning, avslappnande och dränerande massage med vårdande oljor och en avslutande mask och creme. En hand och armmassage ges under tiden som masken verkar.

 

 

 

 

 

Vid behandling undvik att ha infektioner, inflammerad vävnad, maligna tumörer, sår och akuta skador, hudåkommor, åderbrock, blödarsjukan, åderförkalkning, grav benskörhet, graviditet, njurskador och magsår.