Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

 

Jag använder Maria Åkerberg (DermaNord) naturkosmetik eller Babor i behandlingarna.

 

 

Natural facelift 45 min 595 kr

Ansiktsmassage som ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiskt ingrepp.

- Ökar blodcirkulationen samt syresättningen.

- Stärker ansiktsmusklerna

- Löser upp muskelspänningar

Dessutom skänker behandlingen djup avslappning och inre frid samt

skapar balans i energisystemet vilket bidrar till att förbättra den allmänna

hälsan.

 

 

Babor

Babor är en kosmetisk hudvårdserie av hög kvalitet som framställs i ett uniktsamspel mellan de senaste vetenskapliga insikterna och effektiva och aktiva ämnen från naturen. De exklusiva produkterna gör det möjligt att sätta ihopett idealiskt hudvårdsprogram som passar just Dina behov utifrån ålder, hudtyp och årstid.

 

 

Diamond dermabrasion 60/75 min 650/750 kr

En skonsam och ytterst effektiv metod som naturligt och utan kemiska

tillsatser ger hudslipande effekt. Behandlingen är effektivare än andra

slipmetoder som t.ex vanliga peelingar och AHA-syror. En behandling

motsvarar ca: 5 AHA-behandlingar. Behandlingen passar olika typer av

hudproblem som:

 

·Acne

·Ärr och övrig lätt ärrvävnad

·Tilltäppt hud med pormaskar och inkapslingar.

·Åldrad hud med linjer och rynkor

·Livlös hud utan lyster och spänst

·Pigmentfläckar, solskador och åldersfläckar

 

Microdermabrasion eller diamantslipning som det även kallas är en

behandlingsform som även passar den friska huden för att ge ökad kvalité och ungdomlig lyster eller som en storstädning efter sommar och sol eller för att väcka vintertrött hud. Behandlingen syresätter vävnaden och stimulerar blodcirkulationen, och ökar cellförnyelsen.

 

 

Champagne de lux 80 min 795 kr

En lyxig ansiktsbehandling som ger nytt liv och lyster till huden, med vinjäst från champagne. Återfuktar och skyddar mot fria radikaler. Stimulerar cellförnyelse-processen och revitaliserar huden. Resultatet både syns och känns. Bra present att ge bort. I behandlingen ingår rengöring, peeling, portömning, ampuller med fukt, en härlig massage av ansikte och dekoltage, mask och en avslutande creme.

 

 

Lift Express 70 min 795 kr

En uppfräschande behandling för mogen hud som ökar spänsten. Hudens

förnyelse process stimuleras och berikas med näring. Huden får en ungdomlig fräschör och vitalitet. Exklusiva produkter från High skin refiner serien används i behandlingen där rengöring, peeling och lyftande mask för ansiktet samt dekoltage ingår.

 

 

Babor Hydra Power 70 min 695 kr

Underbar ansiktsbehandling för fuktfattig hud. Reducerar torrhetslinjer och

fyller huden med fukt på djupet. Återger lyster och fräschör till huden.

Resultatet både syns och känns.

 

 

Multivitamin kur 70 min 695 kr

En vitamincocktail för normal till torr hud!

Vitamin A & C främjar cellförnyelsen och stärker hudens egna funktioner.

Vitamin E skyddar mot yttre påfrestningar.

Låt hudens hälsa stråla!

 

Babor energikur 70 min 795 kr

En intensivbehandling som ger en smidig, jämn och slät yta. Förfinar

hudstrukturen och drar samman porerna. Huden blir revitaliserad och återfår sin utstrålning. Resultatet både syns och känns.

 

 

 

 

 

Maria Åkerberg (Dermanord)

 

 

Ansiktsbehandling 60 min 495 kr

En djuprengörande ansiktsbehandling som anpassas helt efter din huds behov. Det ingår rengöring, peeling, portömning, brynansning, och en avslutande mask och creme.

 

 

Ansiktsbehandling 90 min 695 kr

En djuprengörande ansiktsbehandling som anpassas helt efter din huds behov. Det ingår rengöring, peeling, portömning, brynformning, avslappnande och dränerande massage med vårdande oljor och en avslutande mask och creme.

 

 

Ansiktsbehandling 120 min 795 kr

En djuprengörande ansiktsbehandling som anpassas helt efter din huds behov. Det ingår rengöring, peeling, portömning, frans-bryn färgning och rynformning, avslappnande och dränerande massage med vårdande oljor och en avslutande mask och creme. En hand och armmassage ges under tiden som masken verkar.

 

 

C-vitamin behandling 60 min 495 kr

Återbyggande serum som förbättrar hudens spänst och lyster. En ren energikick. En lystergivande ansiktsbehandling. Bygger upp spänsten i huden, minskar fina linjer, återuppbygger solskadad hud, tillför fukt och ny energi, motverkar pigmentfläckar, bra mot mild acne. Denna behandling ger bäst effekt då den utförs i kur. En gång i veckan i fem veckor. (Behandlingen är ej lämplig för citrusallergiker). Det ingår rengöring, peeling/AHA, portömning, Hydro-C serum, och en avslutande mask och creme.Huden bör ej utsättas för sol eller peeling på 24 timmar efter behandlingen.

 

 

AHA behandling 60 min 495 kr

En djupverkande ansiktsbehandling. Motverkar och minskar pigmentering och fina linjer. Denna behandling ger bäst effekt då den utförs i kur. En gång i veckan i fem veckor. Det ingår rengöring, peeling/AHA, och en avslutande mask och creme.Huden bör ej utsättas för sol eller peeling på 48 timmar efter behandlingen.

 

 

Ansiktszonterapi 60 min 450 kr

En modern behandlingsmetod som fungerar likadant som fotzonterapi, en avslappnande hälso- och skönhetsbehandling. När cirkulationen i huden ökar påverkas också rynkor och svullnader vilket ger ett fräschare utseende. Vid behandlingen användes en nyponfröolja.

 

Zonterapeutiska/Reflexologiska metoder är unika med flertusenåriga anor.

Kroppens självläkningsprocesser stimuleras genom tryck och stimulering på punkter och reflexzoner som löser upp spänningar och blockeringar i kroppen. När cirkulationen ökar rensas gammalt ut och ger utrymme för nytt vilketpåverkar dig både fysiskt och psykiskt.

 

Ex på störningar/obalanser som framgångsrikt kan behandlas med zonterapi är värk i axlar, skuldror, rygg mm, migrän, astma, allergi, tennisarmbåge, hudbesvär, eksem, psoriasis, störningar i mag- och tarmsystemet, barnlöshet, gall- och leverbesvär, med mycket mera...

 

 

 

 

Vid massage undvik att ha infektioner, inflammerad vävnad, maligna tumörer, sår och akuta skador, hudåkommor, åderbrock, blödarsjukan, åderförkalkning, grav benskörhet, graviditet, njurskador och magsår.